containerreiniging

De nummer 1 in container reiniging

Last van een stinkende container? Blijven er afvalresten achter nadat uw container net geleegd is? Hebben maden of ander ongedierte hun intrek genomen? Dat is verleden tijd met Clico Clean! Dé specialist in container reiniging! Wij komen periodiek bij u langs om uw container écht schoon te maken. Dit betekent dat we de binnenkant, de buitenkant en de deksel grondig reinigen. Alles voor 100% klanttevredenheid!

De klant staat bij ons centraal

Bij Clico Clean staat de klant centraal. Bij ons draait alles om communicatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zorgen voor de grondige reiniging van uw containers, en doen dit op dezelfde dag dat deze worden geleegd door de ROVA. Wel zo handig, toch!
Waarom kiezen
voor Clico Clean
Kwaliteit

Wij maken de container écht schoon! Dat betekent: de binnenkant, de buitenkant en de deksel. Alles voor een topresultaat!

Betrouwbaar

Wij komen altijd opdagen, tenzij duidelijk gecommuniceerd dat de reiniging om welke reden dan ook niet kan worden uitgevoerd.

Altijd bereikbaar

Wij zijn goed bereikbaar via diverse kanalen en communiceren pro-actief over belangrijke wijzigingen. Wel zo netjes!

Container reiniging

Het juiste adres voor uw container reiniging

Een schone container zonder zelf uw handen vuil te maken! Clico Clean reinigt uw GFT-, restafval- en PMD-containers grondig. Zo profiteert u altijd van een frisse en hygiënische container!

Stel uw meest ideale abonnement samen

U bepaalt zelf welke container gereinigd moet worden. Wij regelen de rest. Waar wacht u nog op?
7
50
/ per reiniging
Eén container
6
50
/ per reiniging
Twee containers
6
00
/ per reiniging
Drie containers